Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

11.1.2014 Moottorivarjoliitäjien Suomen Cup osakilpailu Lapinlahdella

lähettänyt Tapani Kokkonen 5.1.2014 klo 23.21
Ensi viikonloppuna säiden salliessa pidetään EFLL:llä Moottorivarjoliitäjien Suomen Cup osakilpailu.Päivä on lauantai mutta varapäivä on sunnuntai.Kilpailurata on pellolla kentän ja tien välissä.Startit tapahtuvat kuitenkin kiitotieltä.Kilpailu siirretään Kuopiosta Lapinlahdelle huonon jäätilanteen vuoksi.Kentällä vilkasta lentotoimintaa ja kevättä ootellessa tulkaahan katsomaan
kilpailua jossa mukana Suomen huippulentäjät.Parakki lämmin kahvitteluun ja jutusteluun.

Tepi  

Muuta ajankohtaista: Kenttä on sula ja käyttökuntoinen (6.1. tilanne). Vaihtuvat säät voivat muuttaa tilanteen milloin vaan.
Ikaruksella on vakuutuskatko, mutta traikit ovat vakuutettuja ympäri vuoden.
Huolto ja paperihommia on hyvä tehdä nyt pimeänä kautena, jolloin päivän kirkastuessa on kaikki valmiina tositoimiin. Tulevan huoltokurssin aikataulua aletaan pikkuhiljaa suunnittelemaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken.
Uusi kerhotila on käytössä ja 16 asteen peruslämmöllä. Keittiö toimii ja tietokone ja tulostin ovat käytössä, nettiyhteys ei ole vielä toiminnassa. Pieniä laitteluja vieläkin on, ennen kuin kaikki on niin kuin on suunniteltu. Kuitenkin puitteet ovat nyt omaa luokkaansa entiseen verrattuna. Tervetuloa viihtymään uudella kerholla!

Tapani
Comments