Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Esittelypäivä keräsi runsaan osanoton

lähettänyt Tapani Kokkonen 6.1.2010 klo 6.18
Uuden ultrakurssin esittelypäivä keräsi kiinnostuneita varsin mukavasti Lapinlahden lentopaikalle. Sää oli kylmä mutta muuten mainio, kunhan aamun lumikuurot menivät ohi. Aurinko pilkisteli yläpilvien välistä ja pakkasta oli noin 20 astetta. Kevyt tuuli kävi etelän suunnalta.
Kurssille ilmoittautui vajaat kymmenen kiinnostunutta varsin laajalta alueelta. Kurssi alkaa helmikuun alussa ja sille voi ilmoittautua vielä suoraan Kaskikuusen kansalaisopistoon.
Ikaruskyytiä annettiin usealle kiinnostuneelle ja innoatus alaan vaan lisääntyi. Raven lensi muutaman esittelylennon, mutta sään kylmyyden vuoksi sillä ei lennätetty ketään, viima käy kuitenkin talkapenkille sen verran, että jo seisaaltaan palelevat eivät ainakaan lämpene lennon aikana.

Konttorin puolella oli lämmintä ja myöskin kahvia tarjolla. Grillikatoksella paisteltiin makkaraa. Matti Kuosmanen kertoili lentokoulutuksesta ja vastaili yleisön kysymyksiin.

Kaikenkaikkiaan päivä oli onnistunut, vaikka toiminta vedettiin läpi tavallisen kerhopäivän tapaan ilman mitään erityisjärjestelyjä.

Kiitokset osallistujille ja kerhon väelle.

Tapani


Comments