Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Huhtikuuta

lähettänyt Tapani Kokkonen 6.4.2020 klo 9.50
Huhtikuussa Ikarus on ollut mukavasti käytössä. Koulutukset pyörivät ja samoin harrastelennot normaalisti. Koneessa on desinfiointiaineita, joilla pöpöt pidetään maan kamaralla. Ikarus majailee edelleen Iisalmessa.

Quantum myytiin ja kerhon peruskoneena jatkaa Blade. Konetta ei olla vielä otettu käyttöön, odotellaan kentän asettumista lumettomaan tilaan. Kone ei ole vielä vakuutuksissa, mutta asia valmistellaan ja olosuhteiden korjaantuessa vakuutus laitetaan voimaan.

Simulaattoritoimintaa saa harrastaa vapaasti. Neljä erilaista lentosimulaattoria virtuaaliympäristössä on käytettävissäsi.

Kun lähipeltojen ruokohelpi on kuivaa, kentällä ei saa tehdä avotulta! Kun helpi on paalattu, makkaranpaisto on jälleen sallittua. Samoin sateella muulloinkin.

Jos harrastamisen jälkeen ilmenee koronaoireita, asiasta pitää välittömästi ilmoittaa kerholle. Osaamme rajoittaa sitten tartunnan leviämistä.

Kerhon kevätkokousta ei voida nyt pitää normaalisti. Harkitsemme siirtoa myöhempään ajankohtaan tai kokouksen pitoa etäyhteyksin. Asiasta tiedotetaan kun asia selviää. Muutoin toiminta jatkuu ennallaan.


ą
Tapani Kokkonen,
6.4.2020 klo 9.50
Comments