Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Hulinaviikko...

lähettänyt Tapani Kokkonen 26.5.2009 klo 12.28
Tällä viikolla tapahtuu taas paljon ilmailurintamalla. Kentän kehittämishankkeen korjattujen hakemusten teko ja jättö tapahtuu viimeistään torstaina. Täydentävien toimien työstö jatkuu siitäkin eteenpäin, ympäristölupaa viedään eteenpäin ja etsitään virallinen melunmittaaja käymään kylässä. Rakennusprojektiin haetaan kerhon puolelta vetäjä ja vastaava mestarikin pitää etsiä. Työlle haeskellaan tekijääkin, reilut 300 tuntia palkallista rakennustyötä on tarjolla. Lisäksi noin 700 tuntia talkoita.
Quantumin pitäisi tulla keskiviikkona, se pitää saada kunnialla halliin. Torstaina pyörät alle ja alkaa työ viritellä kone Lapinlahtelaisiin lentokelpoisuusmääräyksiin.
Polaris FIB tulee torstaina myöskin kasaukseen katsastusta varten. Ravenin kohdalla todettiin, että syksyinen lentokelpoisuuden jatkotarkastus on riittävä, eli uusintakatsastusta ei tarvitakkaan.
Mutta perjantai iltana tai lauantai aamuna traikkien pitäisi olla katsastuskunnossa. Kuka joutaa kahvinkeittoon katsastajalle? Pulkkinen tulee kylään. Tarkka aika varmistuu varmaan torstaina.
Sunnuntaina on Ikaruskimpan kokous. Kentänkehityksestäkin pitää edelleen vääntää, niinkuin torstai-illan kerhossakin.
Tulkaa mukaan touhuiluun!
 
Tapani
 
 
Comments