Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Hyvää lentovuotta 2021!

lähettänyt Tapani Kokkonen 1.1.2021 klo 7.52
Nyt on aika tehdä saldoa meneen vuoden lennoista, tarkastaa, onko maksut balanssissa. Ikaruksen vuokratunneilla lentäneiltä toivotaan kirjanpitoa, jolle löytyy exel-pohja uutis-sarakkeesta. Ostokuiteista (mm bensat) toivotaan kuittia, valokuvatkin riittävät. Kun saldot on kohillaan, kartuttamaan uutta tiimaa. Ikarus on Iisalmessa ja vakuutuksissa, joten aina kelin saliessa on mukavaa päräytellä taivaalle. Iisalmi pidettänee auki koko talven.
Lapinlahtea ei sensijaan aurata. Lumitilanteen salliessa siellä voi lentää, kunhan itse varmistaa kentän tilanteen ja käyttökelpoisuuden. Nyt lunta taitaa olla alle 10 cm, tosin uutta on luvassa.

Simulaattoriin hankittiin uusi kone, Messerschmitt BF 109 G-6. Slllä pääsee suihkimaan IL-2;n maailmoissa. Ennestään sieltä löytyy G-2 ja Ju-88 suomikoneista. War Thunderista löytyyy myöskin kiinnostavia suomikoneita.
Siviili-ilmailua pääsee treenamaan FS ja X-Plane ympäristössä. Google Earth VR sallii koneettoman lentelyn ympäri maapalleroista. Kannattaa kokeilla!

Kevytilmailun teoriakurssi on tulossa kevättalvelle. Siitä tiedotetaan myöhemmin lisää.

ą
Tapani Kokkonen,
1.1.2021 klo 7.53
Comments