Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Ikaruksen bensaostot aletaan kirjaamaan listoille

lähettänyt Tapani Kokkonen 8.5.2014 klo 11.27
Ikarus OH-U496:n bensaostot ja muutkin hyväksiluvut aletaan kirjaamaan listalle. Lista on Ikaruksen kaapin lähettyvillä ja jokainen, joka tuo bensaa tai tarvikkeita merkitsee päivän, tuotteen, hinnan sekä nimensä listalle. Tällä menetelmällä on tarkoitus helpottaa lentojen laskutuksen seurantaa ja hyväksiluvut saadaan varmemmin talteen. Tästä huolimatta omakin kirjanpito kannattaa pitää, koska omatoiminen etukäteismaksaminen on halvin ja helpoin tapa pitää asiat järjestyksessä. Ikaruksen tuntihinta normaalikäytössä on 100€/h etukäteen maksettuna ja 105€ jälkikäteen laskutettuna kerhon jäsenille.
Aikaisempien vuosien bensakuitteja ja kirjanpitoja voi tuoda kentälle, lähiaikoina yritetään vihdoin saada aikaisemmat vuodet tarkastettua ja mahdolliset puuttuvat laskutukset tehtyä.
Sama kirjauskäytäntö on Quantumillakin, lista sijaitsee konttorissa, sinisessä Beaver-mapissa.

Kentässä on pieniä routaheittoja sekä salaojien kohdalla painaumia. Edelleen kannattaa noudattaa tarkkaavaisuutta ja varovaisuutta kentällä liikuttaessa. Kentän pinnan uusimista, uudelleen muotoilua ja nurmetusta tullaan harkitsemaan. Osa nykyisistä kentän vioista on vain uudistuksella korjattavissa.

Huoltokurssi oli erittäin onnistunut. Osallistujia oli sopivasti ja koneet tuli huollettua. Vastaavanlaisia erityiskursseja on mahdollista järjestää eri aiheista tarpeiden mukaan. Jäsenistö voi tehdä ehdotuksia johtokunnalle ja mikäli kiinnostuneita löytyy riittävästi, kurssit järjestetään.
Comments