Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Jälki-ilmoittautuminen kevytilmailukurssille ja muuta ajankohtaista 24.1.-13

lähettänyt Tapani Kokkonen 24.1.2013 klo 11.16
Kevytilmailukurssin virallinen ilmoittautumisaika meni jo, mutta siitä huolimatta sinne voidaan ottaa mukaan ainakin ensimmäiseen kokoontumiskertaan asti. Kurssista on hyötyä lähes kaikille ilmailulajeille, vaikkei perinteiseen ultrakevytlupakirjaan tähtäisikään. Opiskelu kannataa aina.

Kerhon Ravenille tehdään talvihuoltoa. Nokkapyörän kiinnitys ja suuntaus petrataan sekä moottorille tehdään karstanpoisto. Kun tarvittavat osat ovat saapuneet, järjestetään remonttitalkoot, johon kiinnostuneet voivat osallistua. Karstanpoisto tehdään ohjatusti, joten talkoot soveltuvat huoltokoulutukseksi. Ravenin moottori on Rotax 503 DCDI, jolle tehdään 100h huolto. Samalla voidaan katsoa 150h huollon kohtia soveltuvin osin.

Raven menee myyntiin lopputalvella, siitä on varaus olemassa. Siihen asti se on kerhon käytössä. Uusi Quantum on myös käytetävissä. Kenttä on aukaisematta, mutta ainakin toiseen koneeseen laitetaan sukset, jolloin toiminta voitaisiin aloittaa. Jääalueiden tilannetta seurataan ja mikäli olosuhteet ja kalusto on kunnossa helmikuussa, on mahdollista viritellä lentokoulutusta käyntiin jo tuolloin. Kouluttajana voi toimia Tapani. Alustavia varailuja voi jo sopia, vaikka koulutus varmistuu  vasta olosuhteiden ja kaluston yhdenaikaisen sopivuuden myötä.

Tapani

Comments