Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Joulukuu

lähettänyt Tapani Kokkonen 20.12.2017 klo 21.18
Kerhon koneilla lentäneitä muistutellaan vuosittaisen kirjanpidon palautamisesta. Lentotunnit ja ostetut bensat ja maksetut maksut kootaan yhdelle pohjalle, jolloin vuoden saldon saa hyvin esiin. Jos maksettavaa jää, kannattaa suoritus tehdä ennen vuodenvaihdetta. Liika maksu pitää sitten ottaa huomioon seuraavan vuoden lennoilla. Ikaruksen ja Quantumin ilmoitusphja löytyy uutispalstalta. Tässä pikalinkki Ikaruksen listaan: https://sites.google.com/a/efll.net/kotisivut/etusivu/uutisia/ikaruksenvuokratuntienkirjanpitopohja

Ikarus on vakuutuskatkolla ja Lapinlahdella hallissa. Suunniteltu siirto Iisalmeen talveksi ei onnistunut marraskuun surkeiden säiden vuoksi. Quantum on vakuutuksissa, mutta kenttä on auraamaton, joten pyöräkoneilla sieltä ei voi nyt lentää.

Kentällä on lunta noin 20-30 cm eikä sitä aurata ennenkuin keväällä. Suksikoneilla kenttää voi käyttää.

Virtuaaliympäristössä toimivan lentosimulaattorin hankinta on edistynyt. Keskusyksikkö puuttuu vielä, mutta se on tarkoitus hankkia vielä tämän vuoden puolella. Asiasta tiedotetaan, kunhan kaikki osat on kentällä. Mahdollisesti jo joululomalla päästään konetta kasaamaan ja koelennoille.

Comments