Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Joulukuuta

lähettänyt Tapani Kokkonen 3.12.2019 klo 9.59
Ikarus on nyt mennyt talviunille Iisalmeen. Maaliskuussa se herätellään uuteen kevääseen. Ikaruksen lentotuntikirjanpidon aika on jälleen käsillä. Uutispalstalla on ajantasainen kirjanpitopohja. Muistakaa kaivella viimevuoden lopusaldo pohjalle, niin sisäänmaksut tulee huomioitua oikein. Jokainen vastaa itse kirjanpidostaan ja maksujensa hoitamisesta.  Kevätpuolella tarkastamme kirjanpidot ja jos laskutettavaa puuttu, perimme korotetun lentomaksun (+5€/h). Tarvittaessa lentomaksuihin saa maksuaikaa, mutta kirjanpito on syytä toimittaa ajallaan (vuoden loppuun mennessä).

Bladen vakuutus ei ole talvella voimassa, mutta Quantum on vakuutuksissa toukokuulle asti. Jos lentokenttä on lentokunnossa, Quantumilla voi käydä lentämässä.

Lapinlahden lentopaikalla ei ole talvikunnossapitoa. Keväällä kenttä aurataan jossain vaiheessa, mutta siitä tiedotetaan kun se on ajankohtaista. Kenttää saa käyttää omalla vastuulla talvikaudella oman harkinnan mukaan. 

Simulaattori on käytettävissä ja Ikarus saadaan Xplaneenkin piakkoin. FSXässä se on ollut aiemminkin. Sotasimutkin ovat päivityneet, vaihtoehtoja löytyy nyt mukavasti. Läppärillä on lennokki-hupisimu, jossa riittää haastetta.

Tervetuoloa harrastamaan!

Comments