Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Juhliin valmistautumista

lähettänyt Tapani Kokkonen 13.8.2015 klo 10.55
Kerhon juhlatapahtuma lähenee kovalla kyydillä. Itse tapahtuman sisältö ja laajuus ovat vielä auki ja lopullinen laajuus riippuukin pitkälti sen hetkisestä säätilasta. Kuitenkin pitää varautua ihan reippaaseen yleisötilaisuuteen. Tämä vaatii rutkasti järjestelijöitä ja tekijöitä. Ennen tapahtumaa paikat pitää laittaa kuntoon, siivota ja nurmet leikata. Tapahtuman organisointiin olisi hyvä koota talkooporukka, joka pitää langat käsissä. Ohjelma, tarjoilut, pysäköinnit, yleisön paimennus, esittelijät, paljon asioita. Autojen pysäköinti on iso kysymys, jos väkeä alkaa kerääntyä yhtään reilummin, voidaan vaatia liikenteen ohjausta.

Alustavasti perjantaina illalla on jo jotain toimintaa sekä viimeisiä valmisteluja. Lauantaina yleisö-aika klo 12-16, fly inniä koko viikonloppu la klo 11-su klo 16 asti.
Lauantaina lentämistä pimeään asti, jonka jälkeen savusaunaa ja grilli-iltaa.
Sunnuntaina puoliltapäivin logokilpailun töiden esittely ja voittaja valinta sekä julkaisu. Muutoin vapaata toimintaa, ohjelman pätkiä voidaan aina jonnekin väliin laittaa.
Yleisötilaisuus sisältää vapaata lentotoimintaa sekä kaluston esittelyä. Evästystä yritetään myydä samalla.

Sekä valmistelutalkoisiin, joiden aika päätetään myöhemmin, että itse tapahtuman järjestelytiimiin pyydetään ilmoittautumaan nyt osoitteeseen lapinlahdenilmailjatAefll.net. Talkooporukoista muodostetaan sähköpostiryhmä, joka organisoi itse toimintansa.
Comments