Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kentän päässä pehmeä kohta

lähettänyt Tapani Kokkonen 13.7.2015 klo 13.05
EFLL radan 04 päässä kiitoradan keskilinjalla, ennen kynnysmerkkejä, on märkä, pehmeä kohta. Siihen on laitettu hiekkaa ja merkiksi vaalean sininen lakana. Pehmeä kohta on noin 1,5m halkaisijaltaan, kaikkialta muualta kenttä on hyvässä kunnossa. Pehmeään kohtaan ei kannata rullata, vaikka se voisikin kestää koneen painon. Huomioikaa myös, että kynnysmerkit ovat huomattavan kaukana kenttäalueen muodostaman suoja-alueen eteläpäästä johtuen sektorirajoituksesta että myös pehmeästä kohdasta. Pehmeä kohta on mahdollista myös kiertää käyttämällä radan 04 oikeaa reunaa. Mm. lentoonlähdössä kentän suoja-alueet ovat täysin käyttökelpoiset aivan puron reunasta alkaen. (n. 500m ojasta ojaan)

Kenttä ja suoja-alueet on niitetty 13.7. joten pehmeä kohta huomioiden olosuhteet ovat jälleen otolliset lentotoimintaan. Sääennusteekin lupaavat hieman alkukesästä poikkeavia säitä, eli heuikkotuulisempaa ja kuivempaa. Mikäli päästään normaaliin sadesummaan, kostea ja pehmeä alue kuivaa kohtuullisen nopeasti. Asiasta tiedotetaan kotisivuilla, kun tilanne muuttuu.

Ikarus ja Quantum ovat normaalisti käytettävissä. Alustavasti torstai illalle on luvassa hyvää lentosäätä, jolloin voisi olla mahdollista pitää kerhoiltaa isommallakin porukalla.
Comments