Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kenttä on sulanut, pyöräkausi avattu!

lähettänyt Tapani Kokkonen 21.4.2013 klo 12.33
Viikko sitten kentällä oli lunta 40 cm, keskiviikkona 20 cm, lauantaina keskellä vielä vähän lunta ja paljon vettä, sunnuntaina kenttä pääpiirteissään kuiva. Toki kosteutta nousee vielä ja monin paikoin on kosteampia kohtia, mutta kentän etelän puolen reunassa on kaksi noin sadan metrin kaistaletta, jotka kestävät mainiosti toimia. Jos kuivumisvauhti jatkuu yhtä huimana, kuin menneellä viikolla, puolen viikon maissa voisi kuvitella keskikentän olevan kunnossa vanhan radan mitalta kokonaan. Eteläpään uusi osa oli hieman pehmeämpi ja siellä oli kaksi suurempaa lätäkköä.

Yhteenvetona, kentältä voi toimia varovasti kevyellä koneella (1hlö), kun tutkii soveliaat kohdat nousuun ja laskuun. Muut osatkaan eivät ole vaarallisia, mutta niihin voi jäädä jälkiä, mitkä on sitten peitettävä.

Tänään Quantumiin vaihdettiin pyörät alle. Sillä ja Ravenilla lennettiin muutama lento ja jopa pientä muodostelmaa. Kunhan kenttä on kunnolla kuivunut, voidaan Ikaruskin tuoda takaisin kotiin Iisalmesta. Mikäli säät suosivat, ensiviikonloppu voisi olla Lapinlahdella kevätkauden suurempi avaus. Nyt siis jo aikaa kalenteriin varailemaan ja peukut pystyyn sään suhteen!

ą
Tapani Kokkonen,
21.4.2013 klo 12.33
ą
Tapani Kokkonen,
21.4.2013 klo 12.33
Comments