Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kevättä kohti

lähettänyt Tapani Kokkonen 11.4.2010 klo 6.18   [ 11.4.2010 klo 11.16 päivitetty ]
Varovaisuutta nousussa ja laskussa- merkki on paljastettu merkinantopaikalla. Kynnyskartiot on viety kentälle. Yläpäässä kynnysmerkit on viimeisellä routakummulla ja alapäässä suunnilleen siinä, mistä hieman kuivempi kohta alkaa. Salaojien kohdat ovat jälleen painuneet aika ravakasti, niiden kohdalla ei kannata liikkua. Varsinkin alapäässä etelän puoleinen oja on pettävä, siellä on havuilla merkitty huonoin kohta. Lentotoiminta kaksin ei ole suotavaa, yksin ehkä voi hyvissä olosuhteissa toimia. Kuitenkin kenttä on joka kerta tarkastettava ennen toiminnan aloittamista ja vastuu toiminnasta on päälliköllä. Mikäli kenttään tulee uria, on ne paikattava heti.

Quantumin moottoria pyöritettiin, hyvin kävi.
Pohjoisessa pyörivät liitäjien leirit, jos kiinnostaa, niin yhteyksiä Heikki Pimiään ja sopimaan käytännön järjestelyistä.
Uusi varjoliitokurssi järjestetään touko-heinäkuussa. Ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Sunnuntai-iltana tuli käymään merkittäviä vieraita:

Kone suoritti pikaisen ensilennon, joka on ikuistettu videolle. Pieniä teknisiä ongelmia oli, mutta periaatteessa kone ainakin lentää hyvin. Moottorin käynnissä ja laskutelineiden tukevuudessa on pientä viilausta.


Tässä vielä hieman mittasuhdetta. Pikkusen Rellua pienempi. Komia peli, nähtänee vielä useamminkin Lapinlahdella, vaikka kotipaikka onkin Kuopio.

Muistakaa kokous 18.04.!

Tapani

Comments