Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kevytilmailukurssille ilmoittautuminen on avattu

lähettänyt Tapani Kokkonen 10.11.2017 klo 2.52
Vuoden 2018 kevytilmailukurssi pidetään Kiuruvedellä Kiuruveden kansalaisopiston kanssa yhteistyössä. Kurssi alkaa jo tammikuussa ja pidetään lauantaipäivisin. Muuta teroiakurssia emme järjestä tulevana vuotena, joten tuonne kannattaa hakeutua vaikka kauempaakin. Ainakin Siilinjärven suunnalta tulee kimppakyytejä.

 Ilmoittautuminen Kiuruveden kansalaisopistossa pidettävälle lupakirjakurssille on nyt avattu:
https://www.opistopalvelut.fi/kiuruvesi/

Muuta ajankohtaista:
Ikaruksen vakuutuskausi päättyy marraskuun lopussa. Voi olla, että Ikarus siirretään Iisalmeen talveksi, jolloin sen käyttöönotto sujuu vaivattomasti kun vakuutuskausi taas alkaa maaliskuussa.
Kerholle hankitaan kunnolliset virtuaalilasit ja virtuaalisimulaattori. Tämä mahdollistaa virtuaaliset lentoharjoitukset jokasäässä ja vuorokaudet läpeensä.
Quantumin vakuutus on voimassa läpi vuoden ja kone on käytettävissä kunhan kenttä on lennettävässä kunnossa. 
Kenttää ei aurata ennekuin myöhään keväällä, joten toiminta siellä talviaikaan tapahtuu olosuhteiden mukaan ja ilma-aluksen päällikön harkinnalla.
Hallin edusta pidetään aurattuna läpi talven, joten hallilla voi puuhastella ja kerhotiloissa viettää aikaa. Siellähän on paljon ilmaiuluaiheisia videoita, kirjallisuutta ja lehtiä. Kahvitarpeet ovat kerholaisten käytettävissä vapaasti nyyttäriperiaatteella. Saa ottaa ja saa tuoda. Kenrholla voi tarvittaessa myös yöpyä. Grillilaavu ja puut ovat luonnollisesti myös käytettävissä. Kunhan simulaattorihankinta saadaan tehtyä, lisääntyy elämyspuoli suurella loikalla.

Tervetuloa viihtymään!

Comments