Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kokousta, kurssia ja kenttää edelleen

lähettänyt Tapani Kokkonen 29.3.2017 klo 8.43
Kurssitietoa:


Lapinlahden ilmailijoiden ultrakutssin teoriaopetus alkaa  lauantaina 8.4.2017 klo 9 Lapinlahden lentopaikalla:

 

Kurssia varten tarvitset oppikirjan:

https://www.hobbycenter.fi/sil-ultrakevytlennon-ja-moottoripurjelennon-oppikirja-2-painos

 

Ja Kuopion alueen ilmailukartan:

https://www.hobbycenter.fi/ilmailukartta-kuopio-10-nov-2016

 

Ne voit tilata etukäteen Ilmailukaupasta noiden linkkien osoitteista. Kirja voi olla vanhakin, joltain kaverilta lainassa, mutta kartta pitää olla tuo uusi.

 

Kurssia pidetään pääsääntöisesti lauantaisin, sovitaan tarkemmista kurssijärjestelyistä alussa. Kurssia on tarkoituksena pitää lauantaisin klo 9-15 eli 8 oppituntia.

 

Terveisin,

--matti
Matti Kuosmanen
Lapinlahden ilmailijat/koulutuspäällikkö
Puh. 0447856364


Kurssiin kuuluvalle radiopuhelinosuudelle voi ilmoittautua erikseen, joko puuttuvan kelpoisuuden hankkimiseksi tai vaikka vaan kertaamisen vuoksi. Ilmoittautuminen Matille.

Kokouspäivänä 2.4. kurssista  kiinnostuneiden on mahdollista tulla tutustumaan toimintaan kello 14-16.Kurssille mahtuu mukaan edelleen muutama uusi oppilas.


Kentän tila:


Kenttä on aurattu ja pintaa vielä viimeistelty 29.3. Vielä 30.3. aamulla aurausjälkeä siistitään. On mahdollista, että kenttä saadaan kevyellä kuormalla lennettävään kuntoon. Koulutus kuitenkin pitää ajaa Iisalmessa, siirtolennot ovat kentän varmistuksn jälkeen mahdollisia. Kuten aiemmin sanottu kentän pinnan kunto vaihtele sääolosuhteiden mukaan hyvinkn nopeasti. Varovaisuutta ja huolellisuutta edellytetään ja vastuu siirtyy päällikölle entistä tukevammin.


Muistakaa tulla kokoukseen ja esittelytilaisuuteen!

Comments