Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Kosteaa kesää

lähettänyt Tapani Kokkonen 15.7.2012 klo 10.39
Kentässä alapäässä kynnyksen jälkeen noin 40m on pieni pehmeämpi kohta, joka on nyt merkitty "havuilla". Lisäksi Paisuantien puoleisessa salaojan kohdassa on pienempiä painaumia. Ojan kohta on ajettu matalammaksi ruohonleikkurilla, joten sen erottaa nyt paremmin. Kunhan kenttä hieman kuivuu, em. kohdat paikataan ja kentän nurmikko leikataan kokonaan. Nyt nurmi on paikoin kymmensenttistä, mikä ei haittaa vielä toimintaa. Kentän alapään jatkeella voi olla sateen jälkeen reunoilla vettä, mutta niiden pitäisi olla vähemmän haitallisissa paikoissa. Toiminta on siis täysin mahdollista, mutta olosuhteiden reunaehdot on syytä huomioida.

Ravenin kaasuttimet saatiin tänään balanssiin ja tilanne näyttää lupaavalle. Koelennon jälkeen kaiken ollessa kohdallaan, kone on huollon jälkeen huoletta käytössä taas pitkän huokosen.

Tulevana viikonloppuna on Kuhmossa ilmailutapahtuma, joten voi olla, että kentällämme piipahtaa vierailijoita. Sergei on suunnitellut Kuhmon reissua Lapinlahden kautta uudella hienolla koneellaan. Siispä viikolla 29 on luvassa talkoita ja toimintaa, joten nyt aktiivisesti harrastelemaan!


Comments