Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Lapinlahden Ilmailijat r.y. syyskokouskutsu

lähettänyt Tapani Kokkonen 8.11.2009 klo 7.23   [ 12.11.2009 klo 6.22 päivitetty ]
Lapinlahden Ilmailijat r.y.n sääntömääräinen syyskokous pidetään Lapinlahden lentopaikalla EFLL sunnuntaina 22.11.2009 kello 12 alkaen. Kokouksessa käsitellään syyskokousasiat ja linjoitetaan tulevaisuutta.

Jäsenaloitteet tulee osoittaa johtokunnalle 19.11. mennessä.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

 

Muuta ajankohtaista:

 

Ikarusporukan kokous pidetään samana päivänä noin kello 15 alkaen samassa paikassa kerhon kokouksen jälkeen. Mikäli uusia osakkuudesta kiinnostuneita löytyy, on heilläkin mahdollisuus osallistua kokoukseen.

 

Liidinlajien koulutus alkaa Lapinlahden Ilmailijoissa. Kerho on solminut tukityöllistämis-sopimuksen Heikki Pimiän kanssa, joka toimii liidinlajien kouluttajana 16.11. alkaen. Tämän vuoden puolella alkaa varjoliitokurssi ja trike-koulutukset jatkuvat. Kun nykyiset trikeoppilaat saadaan valmiiksi, on mahdollista ottaa rajoitetusti uusia oppilaita. Uusi koulutuslupa mahdollistaa varjoliitäjien, riippuliitäjien ja moottoriversioiden koulutuksen. Myös Kite- leijakoulutus voisi olla hyvä lisä kurssivalikoimaan.

 

Talven ultrateoriakurssi pidetään Lapinlahden kansalaisopistossa. Lennonopettajista on edelleen pulaa, mikäli opettajakoulutukseen halukkaita jäseniä löytyy, voi kerho jollain lailla tukea uusia opettajia. Myös ulkopuolisia opettajia voitaisiin hyödyntää, mikäli heitä olisi käytettävissä.

 

Mikäli löytyy opettajia, jotka voivat sitoutua suuriin koulutusmääriin, voidaan myös kerhon konekannan kehittämistä pohtia uudelleen. Riittävillä koulutusmäärillä koneen ylläpito myös kerhon nimissä voisi olla mahdollista. Tämä mahdollistaisi kerhon koneen vuokraamisen kaikille jäsenille vapaasti ja olisi pidemmän päälle erittäin tärkeä tuki kestävälle kerhon kehittymiselle. Tämä edellyttää kuitenkin aktiivisten kouluttajien saamista kerholle.

 

Kentän jatke ei ole vielä käytössä. Peitettyjen ojien kohdat ovat vielä paikoin painuneet. Talvella kenttää pidetään aurattuna 450 metriä. Kesällä jatke tasataan vielä kertaalleen, kylvetään nurmelle ja jyrätään. Sen

jälkeen tasattu alue on lähes 600 m pitkä.

 

Veturi hankeryhmä pitää kokouksen lähiaikoina. Käsittelyssä on myös alkukesällä jätetty kentän kehityshanke. Alkuun haettiin avustusta uudelle hallille ja luokkatiloille. Kun se ei päässyt jatkoon haetulla avustusprosentilla, tehtiin kevennetty versio pelkästään hallin ja piha-alueen teolla. Tämän version yleishyödyllisyyttä on kyseenalaistettu, joten hyvin suurella todennäköisyydellä se ei tule menemään läpi myöskään. Siitä huolimatta kenttää tullaan kehittämään. Mikäli uuteen halliin tai luokkatilaan löytyy hyviä kierrätysratkaisuja, voidaan nopeastikkin omana työnä saada aikaan merkittävää edistystä. Lapinlahden kunta myönsi meille kehitysrahaa 5 000€ kuluvana vuonna ja siitä jäi vielä seuraavallekkin vuodelle pohjakassaa.

 

Hyvä kerho voi olla paljon enemmän kuin jäsentensä summa. Jokatapauksessa se on yhteinen yrityksemme toteuttaa haaveitamme. Se on tärkeä osa hyvinvointiamme.

 

Tervetuloa toteuttamaan!                                                  Tapani Kokkonen siht.

ĉ
Tapani Kokkonen,
18.11.2009 klo 11.08
Comments