Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Lapinlahti fly in 2019

lähettänyt Tapani Kokkonen 4.8.2019 klo 3.16   [ 4.8.2019 klo 3.22 päivitetty ]
Lapinlahden kesän kokoontuminen pidetään 17.-18.8.2019. 
Tapahtumaan sisältyy avoimien ovien tilaisuus, jolloin yleisö voi tulla tutustumaan toimintaan lauantaina 17.8. kello 12-16. Esittelyssä Lapinlahden oma trikekalusto, Ikarus ja virtuaalisimulaattori. Kevytilmailun tulevista koulutuksista tietoutta sekä kurssista kiinnostuneille mahdollisuus esittelylentoihin. (säävaraus)

Vapaamuotoinen kevytilmailulajien kesätapaaminen. Ei varsinaista ohjelmaa, vapaata lentelyä ja lentohärveleihin tutustumista.
Perjantainakin saatta toimintaa jo viritä.

Kentällä mahdollista majoittua aitassa ryhmämajoituksessa (n. 8 paikkaa) tai omissa teltoissa tai matkailuvermeissä. Sähköä saatavilla.
Ruokahuoltoon käytettävissä uuni, mikro, nuotio ja grilli. Lapinlahden kylän palveluihin matkaa reilut viisi kilometriä.

Tervetuloa mukaan!


Muuta elokuun kuulumista:
Rissalasta saatiin viestiä, että kentän pysyväismääräyksissä mainittu toiminnan ilmoitusvelvollisuus voitaisiin poistaa. Näinollen toiminta vapautuu, tosin mahdolliset ilmatilavaraukset on jokaisen itse tarkastettava, mikäli aikoo lentää mahdollisilla varausalueilla. 
Tulemme tekemään uudet pysyväismääräykset, mutta ilmoitusvelvollisuus on käytännössä jo poistunut velvoite.

Syyskuussa EFLL on yhden viikonlopun suljettu miehittämättömän droneliikenteen vuoksi. 14.-15.9.2019 kello 08.00-18.00 päivittäin paikallista aikaa. Tuon ajan ulkopuolella voi lentää.  Asiasta julkaistaan notam myöhemmin.
Comments