Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Lentäjien syystapaaminen 26.9. EFLL

lähettänyt Tapani Kokkonen 25.9.2009 klo 9.37
Lentäjien syystapaaminen tapahtuu pääasiassa lauantaina, vaikka paikalla on jo porukkaa perjantai illasta. Luvassa on lämmin viikoonloppu, tosin tuulta voi olla reippaasti. Lauantaina aamusta kymmenen korvilla laitellaan vielä paikkoja kuntoon, mutta samalla sään salliessa harjoitetaan ilmailutoimintaa. Vapaamuotoisen toimintapäivän yhtenä mausteena ovat ilmailuvalokuvaajat, Mikko Maliniemi tulee kuvaamaan toimitaa, joten vierailijoillakin on mahdollisuus saada omasta koneesta ammattitasoisia valokuvia käypään hintaan.
Pientä evästystä saatavilla edullisesti ja illalla grillitilaisuudessa vähän topakampaa Väisäsen kotilihan tuotosta. Savusaunaoptio tarjolla, mikäli kiuas saadaan kuntoon ajoissa. Illalla turistaan hallilla mukavia aamunkoittoon, katsellaan ilmailullisia videoita ja luodaan lennokkaampaa maailmaa.
Majoitusta aittaolosuhteissa viidelle nopeimmalle, (5€/patja) parempaa haluaville Vierashuone Lapinlahdella. Karavaanareille sähköä omakustannehintaan. 
Sunnuntaina jatketaan päristelyä vapaasti.
Siis oikeaa ohjelmaa ei ole, on vain aika ja paikka jossa kaiken sortin ilmailjiat kohtaavat. Joten kovasti tervetuloa, lentokaluston kanssa tai ilman. Myös lennokkiväkeä toivotaan paikalle.
Ja vielä myyntimiehille tiedoksi, Ikaruksen vaihdosta uudempaan lentolaitteeseen käydään keskusteluja edelleen, vaihtoehtoja sopii tuoda tarjolle!
   
Comments