Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Lentokausi jatkuu kuumana

lähettänyt Tapani Kokkonen 17.2.2010 klo 10.12
Pakkaset paukkuvat ja lentokelit ovat erinomaiset. Rauhallinen pakkasilma tuo lentämiseen vakauden ja vaivattomuuden. Kone kulkee vakaasti ja kevyesti hyvin kantavassa pakkasilmassa, eikä pieninkään termiikki riko Zeniläistä tyyneyttä.
Ikarus lentää koululentoja arkipäivisin puolenkymmenen oppilaan kera ja ensimmäinen varjoliitokurssi alkaa olla lopuillaan. Uutta varjoliitokurssia voidaan ryhtyä kasaamaan, joten kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Hessuun. Yhteystiedot ovat etusivun alareunassa. Kun sopiva porukka on kasassa, kurssi voi alkaa. Hessulta voi myös kysellä lentoleireistä, joita keväänmittaan on tulossa useta ympäri Suomea.

Kuopion Lentäjistä otettiin yhteyttä. Lentosuunnitelmasysteemit tulevat muuttumaan, joten asian tiimoilta on tilaisuutta luvassa ja uutta materiaalia. Tähän palataan pikapuoliin. Kuopion uusi hieno  Cessnakin on pikkuhiljaa tulossa kohti uutta kotiaan.
 Moottorilentopuolella järjestettäviin tarkkuslentokisoihin on mahdollista osallistua myös ultrilla. Kuopion Lentäjät lupasivat tulla esittelemään asiaa, mikäli kiinnostusta löytyy. Toukokuussa on harjoituskisat ja syksyllä mestaruuskisat. Tämä on varsin mukava tapa kehittää taitojaan ja kokemusta ilmailun saralla. Se ei ole liian raskasmielistä ja kahdestaan lentäen ei liian yksinäistäkään.
Yhteistyökuvioita voisi olla mahdollista viritellä myöskin koulutuspuolen tiimoilta sekä vesiultrapuolella, mikäli sellaista ryhdytään puuhaamaan.

Pieksämäen EUT / MT TALVIPÄIVÄT 6-7.3 2010 lähestyvät. Allekirjoittanut on ainakin lähdössä, mukaan mahtuu.
http://www.ilmailu.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=3321.0
Yllä olevassa linkissä pitäisi olla ainakin jotain tietoa tapahtumasta. Luentoa ja tapaamisia muiden harrastajien kanssa. Kuppilatiimaa ja muuta kivaa. Kannattaa osallistua.

Tapani

Comments