Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Lentokoulutusta tarjolla Kuopiossakin

lähettänyt Tapani Kokkonen 4.1.2013 klo 6.40
Hyvä Lapinlahden Ilmailijoiden jäsen,

Korviisi on saattanut jo kiiriä tieto siitä, että Kuopion lento-asemalla on lokakuussa 2012 aloittanut toimintansa Suomen Ilmailupalvelut Oy. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ilmailualan parasta palvelua asiakkaillemme.

Lähestymmekin nyt teitä, lähialueen ilmailun harrastajia, tarjoamalla palveluitamme käyttöönne. Autamme mielellämme kaikissa ilmailuun liittyvissä asioissa, sillä yrityksemme henkilöstöllä on vuosien kokemus ilmailusta sekä lennonopetuksesta. Kaikki lentäjämme sekä lennonopettajamme ovat ansiolentäjän sekä lennonopettajan koulutuksen saaneita ammattilentäjiä. Palveluihimme kuuluvat lennonopetus, lentokoneiden vuokraus sekä työlennot. Palvelemme teitä asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

Seuraavassa hieman palveluistamme:

•       Tuleville harrastelentäjille suunnattu ultrakevytlentäjän lupakirjakurssimme alkaa Kuopiossa lauantaina 2.2.2013. Ilmottaudu mukaan nyt, niin koulutamme sinusta tietävän ja taitavan harrastelentäjän.

•       Kauttamme onnistuvat myös mm. SEP-kertauskoululennot ja lupakirjakonversiot PPL sekä GPL lupakirjasta UPL-lupakirjaan.

•       Lisäksi vuokraamme Kuopion lentoasemalta modernia Flight Design CTSW ultrakevyttä asiakkaillemme.

Käy tutustumassa palveluihimme, avajaistarjoukseemme sekä toimintaamme kotisivuillamme www.ilmailupalvelut.fitai yrityksemme facebook-sivuilla.


Ilmailuterveisin,

Mikko Mäkinen
Toimitusjohtaja
Suomen Ilmailupalvelut Oy
+358415443363
www.ilmailupalvelut.fi
Comments