Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Loppusyksyn kuulumiset

lähettänyt Tapani Kokkonen 30.10.2020 klo 0.16   [ 30.10.2020 klo 0.19 päivitetty ]
Kokoukset saatiin pidettyä hyvässä järjestyksessä. Kiitos kaikille osallistuneille! Kokouksen paperit ovat nähtävillä uutispalstalla, jossa myös ajantasainen kerhon hinnasto.

Ikarus on nyt vakuutettuna ympäri vuoden, talvikatkoa ei tule. Kone on talvikauden Iisalmen kentällä majoituksessa ja kone siirtyi Iisalmeen jo viikolla 43. Ikaruksen kirjanpitoa ei tarvitse lähettää tämän vuoden puolella, riittää vuodenvaihteen jälkeenkin. Jotka ovat palauttaneet kirjanpitonsa ja lentävät vielä loppuvuonna, niin vuodenvaihteen jälkeen vaan täyttää uuden kirjanpidon täydentämään vanhaa.

Lapinlahden kenttä on käytettävissä olosuhteiden salliessa, talviaurausta ei lähtökohtaisesti tehdä ellei erikseen päätettävää syytä ilmene. Talvikautena koneen päälliköllä on vastuu tarkastaa lentopaikan kunto ennen toimintaa.

Blade trike on käytetävissä Lapinlahdella. Siihen asennetaan kaasuttimien lämmittimet kunhan kaikki tarvittavat osat on saatu hankittua. 582 moottori on joissain oloissa herkkä jäätämään, joten ennen asennusta on tarkkaan huomioitava olosuhteet ja jäätämisen riski.

Simulaattoria kannattaa pimeänä kautena hyödntää. X-planella pääsee mm. Ikaruksella lentämään vaikkapa Saksan vuoristokentiltä. Eri simuilla on mukava käydä kotipaikkaa tai muita tuttuja paikkoja bongailemassa. Kuinka paikoissa on jotain tuttua ja jotain aivan erikoista. Vähintään eksoottisia pihapuita.

Kausi jatkuu...

Comments