Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Muuta ajankohtaista

lähettänyt Tapani Kokkonen 10.6.2009 klo 11.37
Kerhon Puma Raven X laitettiin pakettiin Polaris FIBin tieltä. Alustavasti on sovittu, että Seppo Vaittinen tulee kouluttamaan ensiviikolla koneen omistajia. Tiistai-iltana FIBin siipi modattiin 450kg:n MTOWille. Nyt on paperityöt kiivaasti etenemässä ja toiveissa on saada paperit käsittelyyn torstaina. Silloin maanantaina viimeistään olisi kaikki kunnossa koulutusta varten.
 
Halliprojekti kiertää kehää. Perjantai aamuna rakennustarkastaja käy katsomassa paikkoja ja antaa toivottavasti puoltavan lausunnon rakentamisen mahdollisuudesta. Ympäristöpuolelta lausuntoa pitää kärttää heti maanantaina. Ja uusi riisuttu hankesuunnitelma pitäisi olla sisällä alkuviikolla myöskin. Koska avustusprosenttia on pudotettu kuudestakymmenestä neljäänkymmeneen, joudumme mekin pudottamaan rönsyt pois ja keskittymään olelliseen. Eli tilauksessa on nyt enää 20 X 11 halliosa. Tämä karsinta rajaa kurssitoiminnankin sitten lämpimään aikaan ja pienentää yleishyödyllisyyttäkin sopivasti.  Tilanne on kuin Kuopion linja-autoasemalla vielä joku aika sitten; busseille on pysäkit ja väki notkuu katoksissa, ei ole rahaa, ei ole tilaa. Omavastuuosuuden nostoon ei nykyisellä liikevaihto-odotuksella ole mahdollisuutta, koska muutkin ilmailun kulut ovat sitä luokkaa, että lentotunnin hinnat ovat yleiseen taloustilanteeseen katsoen aika ylhäällä. Harrastus pitäisi pitää sen hintaisena, että tavallisilla keskituloisilla ja pienituloisillakin on jonkinlainen mahdollisuus tulla mukaan.
 
Rantasalmi Fly In on viikonloppuna. Keliennuste on aika huono, mutta autokyyti on vaihtoehto, jos taivaat eivät aukene. Pari jäsentä on ainakin lähdössä ja mukaan mahtuu reilumminkin väkeä.
 
Torstaina kentällä puuhaillaan ankarasti. Ikarusta rustataan, FIBiä viilataan ja papereita pyöritellään. Kelin mukaan kenttää niitetään, reunaa tasataan ja sitten lennellään.
Mukaan sopii tulla!
 
Tapani
Comments