Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Marraskuun kuulumisia

lähettänyt Tapani Kokkonen 8.11.2013 klo 0.31   [ 8.11.2013 klo 0.32 päivitetty ]
Ultrahuoltokurssi on herättänyt ihailtavasti kiinnostusta, nyt jo 11 osallistujaa on ilmoittautunut. Vuodenvaihteessa jatkuu asian eteenpäin vieminen ajankohdan, paikan ja demokoneen suunnittelulla.
 
Suomen ilmailupalvelu oy Kuopiosta aloittaa Pipistrel ultrakevytkoneiden maahantuonnin ja saa oman Alpha Trainer koneensa vielä tämän vuoden puolella. Kuopioon tulee toinenkin kone, jonka ympärille muodostuu kimppa. Tähän on kuulemma vielä osuuksia tarjolla. Kone on varsin kiinnostava ja se luonnollisesti pyydetään esittäytymään Lapinlahdellekkin ensitilassa. <http://www.pipistrel.si/news/the-alpha-trainer-is-flying>
 
Kuopioon ollaan järjestämässä samojen toimijoiden toimesta ultrakevytlennonopettajakoulutusta tulevalle keväälle. Tässä tarjoutuu loistava tilaisuus kouluttautua harrastuksessa pidemmälle ja samalla päästä edistämään lajin jatkuvuutta kotikulmilla. Kurssi maksaa joitakin tuhansia euroja, mutta Lapinlahden Ilmailijat voi tukea kurssille lähteviä koulutus-sitoumusta vastaan. Kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä sekä kurssin järjestäjään että omaan kerhoon, mikäli haluaa tukijärjestelyjä.
 
Uudet kerhotilat valmistuvat hiljalleen. Sähkötöiden teetätys on ollut yllättävän hankalaa, mutta asia yritetään saada järjestykseen vielä marraskuussa. Kalustetilanne tiloissa on jo aika hyvä. Tuleva syyskokous on saatava pidettyä uusissa tiloissa kuukauden sisällä.
 
Englannista tulee jälleen tavaraa kuun vaihteessa. Pientä tavaraa saadaan mukaan vielä toiveiden mukaan. Osto ja myyntipalstalla on asiasta ja sen vierestä tarkempaa tietoa.
 
Tapani
Comments