Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Sunnuntaina

lähettänyt Tapani Kokkonen 6.6.2009 klo 11.11
Sunnuntaina tapahtuu uuden Quantum 15-912 A8 ensilento Suomen ilmatilassa! Kaikki paperit on kunnossa ja konekkin valmis, joten kelin koittaessa homma lähtee pyörimään.
Ikaruksen huolto etenee myöskin sunnuntaina, kauan kaivatut niitit saapuivat Kuopioon perjantaina kello 23.15. Jos asentajia on tarpeeksi, saadaan Ikaruskin jo lentokuntoon.
Polaris FIBin siipeen tehdään MTOW korotus modifikaatio. Paljon tavaraa menee vaihtoon, joten siinäkin riittää urakoitavaa.
Quik tyyppikoulutusta  yritetään saada myöskin etenemään, pari kaveria on jonossa.
Lapinlahden kentän kehityshanke 2009 koki kuluneella viikolla yllätyksiä. Lapinlahden kunta myönsi radan jatko/ hallihankkeeseen 5 000€. Veturi hankeryhmä ei vielä päättänyt lopullista kanstaansa, mutta ei puoltane 60% avustusosuutta. Nyt tarjotaan 40% tukivaihtoehtoa. Näinollen hankepaperit pitäisi tehdä kolmannen kerran uusiksi. Tässä vaiheessa talkoita paperien ja suunnittelujen kanssa on tehty jo toistasataa tuntia ja lisää luvassa. Tarvittaviin lupiinkin pitäisi rahat laittaa, vaikkei hankkeen tukirahoituksesta ole mitään taetta. Meiltä vaaditaan reilun parin tonnin lupainvestoinnit ja parin tonnin edestä talkootöitä, että saadaan paperit kunnialla sisään. Jos ei sitten tärppää, niin sen verran hukattiin resursseja oikean työn etenemisestä.
Mutta tervetuloa touhuamaan, kelin pitäisi olla kohtuullinen!
 
Tapani
Comments