Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Syksyinen superviikonloppu

lähettänyt Tapani Kokkonen 2.10.2010 klo 11.00
1-3.10. on Lapinlahden kentällä ollut aktiivista toimintaa, vaikka sumut ovatkin välillä rajoittaneet lentotouhua. Sampsa on laittanut Puma Profinsa kuntoon ja jatkanut lentokurssinsa käyntiä, Sergei tuli vierailulle, pääsi kokeilemaan varjoliitimen maakäsitelyä ja venäytty touhussa jalkansa. Ihan vaan liialla voimankäytöllä.
Eurostar valmistui siipien takuuhuollosta ja palasi Lapinlahdelle viikon puolivälissä. Maliniemen Mikko on käynyt jo kahtena iltana kuvaamassa meillä. CTtä tarttui  kortille torstaina ja lauantaina Kuopion keikka Tonin kyydissä Quikilla. Pikku hallimme tilajärjestelyissä saavutettiin jälleen uusi ennätys, yhtaikaisesti sisällä oli kahdeksan lentokuntoista konetta plus yksi Beaverin runko katossa. Välitilassa on vielä yksi Beaver purettuna. Hallissa siis viisi trikeä ja kolme B-ultraa kokonaisina. Hallin ulkomitathan ovat 12 x 20 m, vapaa korkeus 4 m. Koneiden lisäksi hallissa on myös kaksi paramoottoria, keittiö ja muuta tarpeellista tavaraa.

Sunnuntaille on luvassa 3 m/s etelätuulta ja puolipilvistä. Lupaava ennuste, mikäli sumu ei sotke tilannetta.  Odotettavissa kuitenkin todella kaunista keliä. Launatainakin pilvet olivat alle 3000 jalan ja niissä oli suuria reikiä, joten toppiin pääsi hyvin. Iltapäivälle varmaan nousee termiikkiä, mutta aamu ja ilta-aikoihin kannattaa panostaa, jos hakee vakainta elämystä.

Action!

Tapani

Yläkuvan mukainen päristin ajeli edestakaisin pitkin päivää mukavan läheltä kenttäämme. Kiva kun kävit, ens kerralla kutsutaan kahville, jos olet jaksolla! 
Hessu ja Sergei varjoliitimen käsittelykoulun tiimellyksessä.
Vielä on tilaa tarjolla! 8 sisällä!
Comments