Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Syyskokous 5.12.

lähettänyt Tapani Kokkonen 25.11.2010 klo 9.58

SYYSKOKOUSKUTSU

 

Lapinlahden Ilmailijat r.y.n sääntömääräinen syyskokous pidetään Lapinlahden lentopaikalla EFLL sunnuntaina 05.12.2010 kello 12 alkaen. Kokouksessa käsitellään syyskokousasiat ja linjoitetaan tulevaisuutta.

Jäsenaloitteet tulee osoittaa johtokunnalle 02.12. mennessä.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

 

Muuta ajankohtaista:

 

Ikarusporukan kokous pidetään samana päivänä noin kello 15 alkaen samassa paikassa kerhon kokouksen jälkeen. Mikäli uusia osakkuudesta kiinnostuneita löytyy, on heilläkin mahdollisuus osallistua kokoukseen.

 

Ikaruksella on seisonta-aika joulu-tammikuu. Quantum ei ole vakuutuksessa talvella, Ravenilla on perusvakuutukset ympäri vuotta. CTSW on myöskin vakuutuksessa, joten sillä voi lentää kerhon tunneilla.

 

Liidinlajien koulutus jatkuu Lapinlahden Ilmailijoissa. Kerho on jatkanut tukityöllistämis-sopimusta Heikki Pimiän kanssa, joka jatkaa liidinlajien kouluttajana. Talvella alkaa varjoliitokurssi ja trike-koulutukset jatkuvat. Koulutuslupa mahdollistaa varjoliitäjien, riippuliitäjien ja moottoriversioiden koulutuksen. Myös Kite- leijakoulutus voisi olla hyvä lisä kurssivalikoimaan. Trike- kalustoa tultanee uudistamaan talven mittaan paremmin nykyisiä tarpeita vastaamaan.

 

Talven ultrateoriakurssi pidetään Siilinjärven kansalaisopistossa. Lennonopettajista on edelleen pulaa, mikäli opettajakoulutukseen halukkaita jäseniä löytyy, voi kerho jollain lailla tukea uusia opettajia. Myös ulkopuolisia opettajia voitaisiin hyödyntää, mikäli heitä olisi käytettävissä.

 

 

Talvella kenttää pidetään aurattuna 450 metriä.

 

 

 

Tervetuloa toteuttamaan!                                                  Tapani Kokkonen siht.


Comments