Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Syyskokouskutsu

lähettänyt Tapani Kokkonen 26.11.2014 klo 23.05

Kokouskutsu
LAPINLAHDEN ILMAILIJAT RY
Syyskokous
Aika: 07.12.2014 klo 12.00
Paikka: Saviahontie 21, 73100 LAPINLAHTI

1. Kokouksen avaus
2. Järjestäytyminen
3. Päätösvaltaisuus
4. Työjärjestys
5. Ilmoitusasiat
6. Toimintasuunnitelma
7. Tulo- ja menoarvio seuraavalle vuodelle
8. Liittymis-, jäsenmaksu sekä halli- ja konevuokrat
9. Valitaan johtoryhmä
10. Valitaan toiminnantarkastajat seuraavalle vuodelle
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminen

Ajankohtaista kerhossa
Ikaruksen talvitauko alkaa joulukuun alusta. Kone on tuolloin seisontavakuutuksessa. Viikko 48 on siis viimeinen Ikaruksen lentoviikko tänä vuonna. Koneen uudelleen käyttöön otosta ilmoitetaan kevätpuolella. Kenttää ei ole tarkoitus pitää aurattuna alku- eikä keskitalvella, mutta mikäli lunta ei ole paljon, kenttää voi käyttää omalla vastuulla. Quantum trike on vakuutuksessa ympäri vuoden, mutta sillä on 100 tunnin huolto tehtävä talven aikana. Siihen voidaan asentaa tarvittaessa myös sukset.
Ilmatilauudistus on muuttanut asioita Lapinlahden ympäristössäkin, jokaisen lentäjän pitää hahmottaa uusi tilanne ennen seuraavaa lentoa. TMA tulee nyt kentän päälle, tosin sen pohja on noussut 2000 ft:iin.
Kerhotilassa on peruslämpö päällä koko talven ja piha pidetään liikkumiskunnossa. Kerhotiloissa voi käydä katselemassa historiallisia (koti-) ilmailuvideoita laajasta valikoimasta, kertailla oppimateriaaleja ja muutoinkin viettää aikaa ja tarvittaessa yöpyäkin. Talvi on hyvää aikaa tehdä niitä lentämisen oheistoimintoja, jotka kesän kiireessä jäävät liian vähälle.

Terveisin,
Juha Holm
Sihteeri
Comments