Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Trikeluhlat vietiin läpi onnistuneesti

lähettänyt Tapani Kokkonen 2.8.2016 klo 3.38
Heinäkuun viimeisen viikonlopun yhteyteen, käytännössä jo keskiviikko-illasta lähtien vietetyt trikepäivät sujuivat leppoisissa merkeissä. Kerhon Quantumin huolto saatiin loppuun perjantai-aamuna sylinterien jälkikiristyksen ja viimeisten varmistusten teolla. Nyt kone toimii taas hyvin. Itse tapahtumassa nähtiin kolme itsetehtyä yksipaikkaista trikeä, yksi tehdastekoinen ja kahdeksan kaksipaikkaista. Lisäksi Kuopion Pipistrel- ultrat kävivät esittäytymässä.
Yksi yksipaikkainen lensi ensilentonsa ja yksi oppilas lensi ensimmäisen yksinlentonsa. Säät suosivat myös, tuulet olivat heikkoja ja sateita tuli vain lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä. Lentoja saatiin jokaiselle päivälle mukavasti.
Suuret kiitokset kaikille osallisille!

Juhlien jäljiltä jäi kaappeihin evästä, lihaa, makkaraa ja muuta pientä, vähän pehmeitä jäätelöitäkin. Nyt kun arkinen lentäminen jatkuu, niin ottakaahan välillä huikopalaa kaapeista, niin eivät mene hukkaan. Kenttä on nyt lisäksi oikein siistissä kunnossa, kun nurmitalkoita pidettiin juhlien alussa. Nt kannattaa tulla harrastamaan!

Comments