Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Triketoimintaa kehitetään

lähettänyt Tapani Kokkonen 31.1.2010 klo 6.01
Trikekoulutuksessa on muutamia vapaita paikkoja. Mikäli uusia kiinnostuneita löytyy, niin heidän kannattaa hetimiten ilmoittautua Kaskikuusen kansalaisopiston ultrakevytteoriakurssille. Pimiän Hessu on päätoimisena lentokouluttajana, joten säiden salliessa koulutus voi edetä nopeastikkin, jos oppilailla on mahdollisuus lentämiseen arkena. Myös keskeneräisten oppilaiden kannattaa aktivoitua ja ottaa yhteyttä Hessuun ja sopia koulutuksen jatkamisesta.

Kerhon Raven on nyt käytettävissä ja myöhemmin keväällä Quantum laitetaan vakuutuksiin. Quantumiin on myytävänä osuuksia kuten myös Quikiin. Tosin Quikiin voidaan ottaa vain harjaantuneita lentäjiä.

Koneiden vakuutusjärjestelyjä mietitään uudelta pohjalta. Mietitään myös mahdollisuutta kaskon korvaamisesta omavakuutusjärjestelyillä. Tällöin osakkailta kerättäisiin vakuutusraha ennakkoon porukan tilille. Raha on tallessa, jos vahinkoja ei satu, ne saa takaisin, jos vahinko sattuu, raha on valmiina tilillä ja korjaustoimintaan voi ryhtyä välittömästi. Jos kone varustetaan alennusvaihteen suojakytkimellä, se suojelee moottorin pienemmissä vaurioissa.
Tällä järjestelyllä lentotunnin hinta jää varsin alhaiseksi koneen omistajajäsenille.

Koneiden tiimoilta pidetään uudet palaverit helmikuun loppupuolella.
Comments