Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Uudet tilat siirretään hallin nurkalle, talkoot ja juhlinta jatkuu.

lähettänyt Tapani Kokkonen 15.8.2013 klo 21.57
 
Uusien tilojen sijoitusäänestys on päättynyt. Jäsenistö antoi vahvan tukensa tilojen liittämisestä vanhoihin tiloihin, eli siirtoon hallin nurkalle. Niinpä talkoot jatkuvat ja sopivana ajankohtana tilat vedetään hallin nurkalle.
 
 Aitta taasen vedetään seisonta-alueelle ja sen suunniteltu sijoituspaikka on nykyisen huussin ja metsikön väilissä, jolloin sinne pystytään liikkumaan vanhaa peltotietä pitkin, mikä on hyödyllinen ominaisuus ajatellen hyvin kosteita kelejä.Seisonta-alue on kuitenkin turvemaata, joka on pehmeää kostealla kelillä.
 
Viikonlopun sääennuste muuttuu vähän väliä, mutta perjantaille ja sunnuntaille on kuitenkin luvassa hyvää säätä, lauantain tilanne sään suhteen elää jatkuvasti. Itse olen tulossa paikalle perjantaina kuuden jälkeen jatkamaan järjestelyjä, rakennustalkoisiiin ja ehkä kouluttamaankin. Sama meno jatkunee koko viikonlopun, olosuhteiden mukaan vietetään tapahtumaa, rakennellaan ja lennetään.
 
Vein lattia- ja kattolistat kentälle. Ne pitää vielä lakata tai maalata. Vein myös lakkaa ja vanhoja maaleja kuten myös maaliruiskun sekä viimeistelynaulaimen.Ehdin viikolla siivoilemaan hieman kaappeja ja siistimään huussia.Jormalla lienee ikkunoiden ja ovien viimeistelyosat, joten listapuoli saataneen kuntoon lähivuorokauden aikana.
 
Sähkökaapelia pinta-asennuksiin lienee tarpeeksi, mutta muita sähköosia otetaan vastaan.
 
Tervetuloa touhuamaan!
 
ps. muistutukseksi mahdollisille lentäville vieraille, Iisalmen kenttä on suljettu taistelulennokkikisojen vuoksi 13-18.8.
Comments