Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Uusi Ikarus OH-U496 saapui Lapinlahdelle.

lähettänyt Tapani Kokkonen 9.5.2010 klo 11.28   [ 9.5.2010 klo 11.41 päivitetty ]
Zenair lentäjille hankittu uusi Ikarus C 42 B OH-U496 saapui perjantaina Iisalmesta Lapinlahdelle. Kone saapui maakuntaan jo edellisviikolla, mutta se saatiin uuteen vakuutukseen vasta keskiviikkona, jolloin toiminta aloitettiin Iisalmessa. Vanha Ikarus OH-U405 jatkaa uraansa Iisalmessa. 
Hankittu kone on alle 300 tuntia lentänyt ja hyvin pidetty. Se on lentänyt paljon kellukkeilla edellisen omistajan aikaan.Koneen varustelu on myös varsin kattava.
Kone on kimpan omistuksessa, mutta kerholla on siihen myös  osuus, jolloin myös muilla jäsenillä on tietyin edellytyksin mahdollisuus päästä lentämään uutukaisella.
Koneesta on muutama lisäkuva Tapani Kokkosen picasa- albumissa valokuvat-kansiossa.


Sunnuntaina 9.5. kentällä vietettiin kerhopäivää. Ikaruksen potkurin jälkikiristys tehtiin, gps.ää muokattiin mieluisemmaksi, Quikin moottoria pyöritettiin säilymisen edistämiseksi ja Raven ja Renegade kävivät pienet lenkit heittämässä  utuisella taivaalla.
Kenttä oli hieman kostea öisen sateen jäljitä ja salaojat ovat edelleen jonkinverran painuneet. Joitakin monttuja täytettiin hiekalla. Lentotoiminnassa pitää noudattaa erityistä varovaisuutta  ja sateen jäljiltä kenttä voi olla pehmeä ja liukas.

Tapani

Comments