Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Uusi konekimppa alkaa muotoutua

lähettänyt Tapani Kokkonen 19.5.2009 klo 10.09
Foxbat tarjouksesta liikkeelle lähtenyt uuden kimpan perustaminen on nytkähtänyt liikkeelle. Tähän mennessä alustavasti kiinnostuneita on jo neljä.  Uusi kone helpottaisi huomattavasti koko lääniä vaivaavaa konepulaa. Muuta pitkäjänteistä mahdollisuutta tilanteen korjaantumiseen ei ole näköpiirissä. Ikarus kimpan laajenemiseelle tulee jossain vaiheessa raja vastaan. Kuitenkin osuuksien kysyntää on, joten kohtuuhintaisille osuuksille näyttäisi markkinoita olevan. Osuuden arvo on aiemmissa kimpoissa säilynyt hyvin, eli jos osuuden on myynyt jonkun vuoden kuluttua, on siitä saanut saman hinnan kuin ostetaessa. Näinollen lennetyt tunnit ovat olleet todella edullisia, koska käytännössä pääomakulut ovat olleet vain lainassa. Millään toisella järjestelyllä ei päästä näin edullisiin reaalisiin tuntihintoihin.
Nyt kimpan koon pikkuhiljaa muotoutuessa selviää myöskin osuuden hinta. Mikäli kiinnostuneita kertyy yli kymmenen, jää osuuden arvo alle viiden tuhannen.
Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti Vesa Homströmiin, joka huolehtii kimpan kasaamisesta. Kiire lähinnä siksi, että jos kone tilataan, sen maahan saanti kestää kuitenkin  oman aikansa. Mitä pikimin ollaan päätöksen teossa, sen aiemmin päästään lentämään.
Tässä hyvä tarjous, jos haluat lentää nykyaikaisella koneella edullisesti, niin tähän kannattaa tarttua!
 
Tapani
 
Comments