Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Vielä paikkojen laittelua ennen kokousta, eli siivoustalkoot lauantaina 23.11.

lähettänyt Tapani Kokkonen 21.11.2013 klo 11.28
Siivoustalkoot lentopaikan uudessa kerhotilassa, vaikkapa la 23.11.
Kerhotiloissa on nyt sähköt  ja lämmöt päällä. Vielä talkoita riittää kattovalaisimien heijastimien ja putkituksen kanssa, tilojen siivouksen kanssa (rakennuspölyä vielä kaikilla pinnoilla & kaapit pölyiset, ikkunat likaiset ja lattia kurainen).
Ulko-oven lukon asennusta pitää korjata, (lukkopesän vääntörauta liian pitkä luultavasti), sivuoviin lukkojen peitelevyt paikoilleen. Näiden jälkeen kokousta varten tuolit ja ehkä jokunen pöytä tiloihin ja kahvinkeittovälineet uuteen keittiöön.
 
Kentällä ei ole siivousta varten vettä eikä siivousvälineitä. Muu tarvittava välineistö on paikalla.Mukavinta olisi, jos talkoisiin tulevat vastaisivat ryhmäviestinä kaikille suunnitelmansa ja mitä tarvikkeita aikoo ottaa mukaan, että siivoustarpeita tulisi pakalle riittävästi, muttei kauheasti liikaa. Talkoita ei organisoida tämän kummemmin, kukin saa toimia parhaansa mukaan. Toki ryhmäviestit mitä aikoo tehdä, helpottaa kunkin suunnitelmia. Suunnitelmistaan voi informoida vaikkapa kerhon sähköpostiin lapinlahdenilmailijat at efll.net.
 
Ja sunnuntaina sitten kokoustetaan uusissa kiiltävissä ja upeissa kerhotiloissa!
Comments