Etusivu‎ > ‎Uutisia‎ > ‎

Traikit HIAS09 näyttelyssä

lähettänyt Tapani Kokkonen 22.8.2009 klo 23.40   [ 17.10.2009 klo 10.44 päivitetty ]
Toni Mäkelä sai liidintoimikunnan nimissä esittelypaikan trike-teltalle Helsinki- Malmin lentonäytökseen. Sergei Porohovin esittelyteltta, kaksi trike-vaunua ja runsaasti valokuvia sekä videoita kiinnosti mukavasti yleisöä. Esittelytiimi sai puhua lajista tiuhaan ja moni lapsi pääsi triken kyytiin valokuvattavaksi. Pieni talkooporukkammme selvisi haasteesta hyvin. Mikäli koulutusta olisi saatavilla etelä-suomessa, olisi toistakymmenpäinen oppilasporukka ollut kasassa välittömästi. Monet kiinnostuneet pettyivät kovasti, kun kuulivat koulutustarjonnan surkean tilan. Ei voida toivoa, kun että etelän kerhot heräisivät ja alkaisvat puuhata trikekoulutusta.
 Ajatus triketeltan tuomiseen  Malmin näytökseen heräsi Lapinlahdella Trike  09 tapahtumassa. Lapinlahden osuus Suomen triketoiminnan keskuksena tuli esille hyvin niin hyvässä kuin pahassakin. Saamme tehtyä eniten lajin eteen, mutta resurssipula näkyy kaikessa eikä koulutusta voida edes markkinoida, kun koulutuskapasiteetti on tukossa kaiken aikaa.
Jokatapauksessa lajin tunnettavuus on nyt etelässäkin noussut. Toivottavasti kiinnostuneet kyselevät paikallisilta kerhoilta trikekoulutusta, se voisi aiheuttaa tarjonnan heräämisen.
 
 
Comments