Etusivu‎ > ‎Uutisia‎ > ‎

Vuosi 2010 on Lapinlahden Ilmailijat r.y.n 25.toimintavuosi.

lähettänyt Tapani Kokkonen 6.2.2010 klo 10.40   [ 14.2.2010 klo 8.05 päivitetty ]
Tämä lentokausi on neljännesvuosisataisen toiminnan juhlavuosi. Kerho liitettiin yhdistysrekisteriin syksyllä 1985. Ennen Lapinlahden Ilmailijoita oli ollut jo rekisteröity lennokkiyhdistys, mutta Lapinlahden Ilmailijat perustettiin kokoamaan yhteen lennokkiväki, moottorilentäjät ja uutena toimintana alkava ultrakevyttoiminta. Kerholle hankittiin Kuopiosta käytetty Puma Sprint -trike. Siitä se lähti. Juhlavuosi tulee näkymään monella tapaa toiminnassamme. Pienimuotoista historiikkiä pyritään kokoamaan sekä kuvanäyttely. Videomateriaalia kerholla on satoja tunteja editoimattomassa muodossa. Jos halukkaita editoijia löytyy, niin historiadokumenttikin on mahdollinen.

Valokuvasivulta pääsee Tapani Kokkosen picasa-albumiin, sinne olen koonnut noin 40 kuvan läpileikkauksen historiastamme. Kuvien laatu on vaihteleva. Osa kuvista on omiani, osa Pasi Kannasmaan tai jonkun jo unohtuneen kuvaajan otoksia.

Tervetuloa mukaan tekemään elävää historiaa. 
Liitteenä olevassa tiedostossa on jäseneksiliittymislomake. Tulosta lomake, täytä ja lähetä kerholle, niin rekisteröimme sinut jäseneksi.

Tapani

ĉ
Tapani Kokkonen,
14.2.2010 klo 8.02
Comments