Ajankohtaista

Uutisia ja muuta ajankohtaista tietoa31.8.2021 Verkkosivut uusittu

Lapinlahden Ilmailijoiden verkkosivujen ulkoasu päivitetty teknisten muutosten vuoksi. Täydennetään sisältöä ja lisätään puuttuvaa materiaalia ajan mittaan.

23.8.2021 Kesän tapahtuma sujui leppoisasti

Epävakaa sää rajoitti osallistujamäärää, mutta sateiden lomassa saatiin kuitenkin lenneltyä ja tyypitettyä uusia lentäjiä tuoreeseen Elan -yksipaikkaistraikkiin. Samoin Ikaruskimppa ja kerhon johtokunta saivat kokouksensa pidettyä.

Mukavaa kuppilatiimaa kertyi muurinpohjalettujen ja Väisäsen maukkaan grillilihan ääressä. Savusauna oli lauantain perinteinen rentouttaja.


Kiitokset kaikille osallistujille sekä järjestelyissä toimineille!


Kausi jatkuu. Ikaruksen uusimista aletaan vahvemmin puuhata, kiinnostus uuden painoluokan koneeseen tuntuu olevan varsin hyvällä tasolla.

Traikeilla Blade on käytettävissä ja nyt siinä on myös opetuskahvat. Myös tuoreen Elan Discus kevyt-triken käyttö on mahdollista, vaikka sen omistusjärjestelyt ovat vielä työn alla. Nyt se on yksityisomistuksessa, mutta se voidaan laittaa kimpan nimiin tai mahdollisesti kerhollekkin.


Kentällä pidetään 1.9. Traficomin toimesta lentopaikkatarkastus. Ruohikot kannattaa taas varsin nopeasti leikata, jos vaan kuiva hetki tulee johonkin väliin.